Sobre mí

A la Maria Teresa sempre li ha agradat escriure. Com a psicòloga s’ha dedicat a l’estudi de les relacions familiars. El llenguatge verbal i corporal entre els seus membres li desperta curiositat. L’hàbit de l’observació i del qüestionament de les coses donades per vàlides, l´empenyen a seguir indagant. Centra la seva atenció en la rellevància de la conversa. Agafar-se el temps (ampli) per compartir idees i emocions, pren un significat major.

Amb una intenció de recerca, ha començat a apuntar en un quadern de notes allò que desmereix la conversa, observant com s’esmicola amb l’aparició del mòbil. L’impacta com l’alteració de la comunicació constant no ens permet tenir temps per concentrar-nos ni per l’art de la conversa, tant enriquidora per al pensament i per crear-se un criteri del món en què vivim.

Nascuda a Veneçuela amb la família a l’exili i havent fet el doctorat a França, Maria Teresa ha anat afinant dins l’entramat de vivències que comporten l’anar-se apropant al goig de compartir i de l’entesa. Moments que es troben de cara amb allò exquisit.